Un bărbat și-a pierdut viața, la Galații Bistriței, după ce a fost lovit de un taur!

Un bărbat în vârstă de aproximativ 29 de ani din localitatea Galații Bistriței și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de un taur. La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.
Bărbatul a fost găsit de echipajele medicale în stop cardio-respirator, prezenta un traumatism toracic grav. A fost aplicat protocolul de resuscitare preț de mai bine de 45 de minute, dar, din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, fiindu-i declarat decesul la locul evenimentului.
Polițiștii au deschis un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a stabili cu exactitate împrejurările în care un tânăr de 28 de ani, din Galații Bistriței a decedat în această după-masă.

Conform primelor verificări, se pare că acesta se afla la ferma de animale a tatălui său, situată în extravilanul localității de domiciliu, unde îngrijea animale, când ar fi fost atacat de un taur. În urma leziunilor suferite, din păcate, tânărul a decedat, informează IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5