Un bebeluş şi două femei, răniţi într-un accident de circulaţie

Două femei şi un copil nou-născut au fost răniţi într-un accident de circulaţie petrecut, miercuri seara, pe DN 17 C, între localităţile Dumitra şi Cepari. Cele trei victimer au fost tansportate la spital. Microbuzul în care se aflau a acroşat un camion şi a lovit şi o maşina din dotarea Serviciului Special al Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă.

Şoferul microbuzului, un bărbat de 29 de ani din Măgura Ilvei, se afla în autoturism cu sotia sa, care născuse de cinci zile, cu bebeluşul, şi cu soacra sa, relateaza Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, comisarul şef Gabriela Cosma, a declarat că “la un moment dat, microbuzul a intrat într-o depăşire a unei maşini de mare tonaj, dar şoferul nu s-a asigurat sau nu a estimat corect distanţa faţă de maşinile care circulau din sens opus şi a acroşat camionul. Ulterior, a intrat într-un balans pe şosea, lovindu-se şi de o maşina a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, cu un echipaj SPIR, care circula regulamentar din sens opus. Microbuzul a ieşit apoi în afara părţii carosabile şi s-a rasturnat”.

Niciun poliţist aflat în maşina SPIR nu a păţit nimic, autovehiculul fiind însă avariat. IPJ BN a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]