Un beclenar stabilit în Irlanda a câştigat la loto o jumătate de milion de euro

Incredibil, dar adevarat, este norocul unui beclenar stabilit de câțiva ani în Irlanda. Acesta a câștigat joi o jumătate de million de euro după ce a ghicit cele cinci numere puse în joc la loteria “EuroMilions Plus”. 4, 15, 27, 33 și 35 – în fapt zilele de naștere și vârsta rudelor mai apropiate - este combinația care l-a făcut pe Martin Zselna cu 500.000 de euro mai bogat.

Bărbatul a făcut școala la Beclean (promoția 1982), iar din februarie 2008 și până în prezent lucrează la o firmă de securitate din Kilkenny, Irlanda. Are 48 de ani, doi copii și nevasta, Violeta, tot de pe meleaguri someșene, cu care locuiește în orașul Urlingford din aceeași regiune.

În urma fabuloasei alegeri care l-a adus printre premiații “EuroMilion”, “Marți”, cum îl cunosc prietenii, a declarat pentru “Independent.ie” că a mai jucat la loterie, dar până acum n-a câștigat niciodată mai mult de 26 de euro. Acesta și-a ridic premiul din Dublin, de la sediul Loteriei Naționale, împreună cu soția, Violeta, și cumnatul, Florin Podar, toți uluiți de norocul care a dat peste ei, dar și alături de Margaret Tynan, cea care i-a vândut biletul la oficiul poștal din localitate.

“Nu e chiar cel mai nou milionar în euro al Irlandei, dar e la jumătatea drumului spre acolo”, scrie publicația irlandeză, subliniind bucuria de nestăpânit cu care bărbatul de origine română a intrat în posesia uriașei sume. “Suntem în vârful lumii!”, “Nu ne vine să credem ce noroc avem! Până acum, cel mai mare premiu pe care l-am câștigat a fost de 26 de euro”, a exclamat omul înconjurat de rudele cu care a ciocnit paharele de vin în bătaia soarelui, citat de “Independent.ie”. Potrivit aceleiași surse, un alt bărbat, tot din Kilkenny, dar care a dorit să-și păstreze anonimatul, sărbătorește acum un câștig loto de 571.679 euro, după ce a potrivit cum trebuia cinci numere plus o stea norocoasă “ca să-și facă frumoasă fiecare zi de acum înainte” .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]