Un bistriţean a impresionat juriul de la „Românii au talent”

Vineri, de la ora 20.30, Bistriţa va fi prezentă la Pro TV, în cadrul show-ului „Românii au talent” în casele a milioane de români. Sportul va face casă bună cu divertismentul într-un număr de Bike trial susţinut de Ianosi Levente în faţa a sute de spectatori la preselecţiile care au avut loc la Cluj-Napoca.
Ianosi Levente este unul dintre sportivii care reprezintă Bistriţa în competiţiile naţionale şi internaţionale de Bike trial. Bike trialul este un sport al agilităţii şi al echilibrului, care presupune şi mult curaj, fiind un sport extrem şi destul de periculos. Sunt rideri pe biciclete fără şa, care sar cu dezinvoltură scări, borduri şi alte obstacole de care sunt ispitiţi.
Ianosi Levente a obţinut o grămadă de locuri I, în competiţiile naţionale, obţinând locul III la Naţionale în 2015 la Elite Category. Are şi participări la etape de Cupă Mondială sau Europeană. Una peste alta, este un sportiv, iar nu un om de show, aşa cum finalmente presupune şi emisiunea, participarea sa fiind o oportunitate de promovare a acestui sport.
Ce au spus cei patru juraţi (Mihaela Rădulescu, Andra, Adi Moisescu şi Florin Călinescu), cum a reacţionat sala şi mai ales ce voturi a primit Ianosi Levente, veţi vedea doar urmărind unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5