Andra către un bistriţean: Cred că poţi face spectacol!

La Pro TV, în cadrul show-ului „Românii au talent” în casele a milioane de români sportul a făcut casă bună cu divertismentul într-un număr de Bike trial susţinut de Ianosi Levente în faţa a sute de spectatori la preselecţiile care au avut loc la Cluj-Napoca.
Ianosi Levente este unul dintre sportivii care reprezintă Bistriţa în competiţiile naţionale şi internaţionale de Bike trial. Bike trialul este un sport al agilităţii şi al echilibrului, care presupune şi mult curaj, fiind un sport extrem şi destul de periculos. Sunt rideri pe biciclete fără şa, care sar cu dezinvoltură scări, borduri şi alte obstacole de care sunt ispitiţi.
Ianosi Levente a obţinut o grămadă de locuri I, în competiţiile naţionale, obţinând locul III la Naţionale în 2015 la Elite Category. Are şi participări la etape de Cupă Mondială sau Europeană. Una peste alta, este un sportiv, iar nu un om de show, aşa cum finalmente presupune şi emisiunea, participarea sa fiind o oportunitate de promovare a acestui sport.
Cei patru juraţi (Mihaela Rădulescu, Andra, Adi Moisescu şi Florin Călinescu) au dat bistriţeanului 4 de DA. De ce ? Pentru că a intrat pe scena pe bicicleta si le-a oferit tuturor un moment incarcat de adrenalina!
Andra către un bistriţean: Cred că poţi face spectacol!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5