Un bistriţean şi un clujean, reţinuţi pentru furturi din locuinţe de peste 500.000 lei

Doi bărbați bănuiți de comiterea mai multor furturi cu un prejudiciu de peste 500.000 de lei au fost reținuți de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

“La data de 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au depistat în flagrant delict, în municipiul Bistriţa, doi bărbaţi, unul din Cluj-Napoca şi altul din Bistrița-Năsăud, bănuiţi de comiterea a trei furturi din locuințe, fapte săvârșite prin efracție, în perioada martie-mai 2016. Prejudiciul total cauzat este în valoare de peste 500.000 de lei, constând în bani și bijuterii”, se arată în comunicatul IPJ BN.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile şi în autoturismele suspecţilor, au fost găsite bijuterii sustrase, în valoare de 20.000 de lei, 8.700 de lei, 1.800 de euro, precum și dispozitive electronice şi ustensile folosite la comiterea infracțiunilor.

Cei doi suspecţi au fost reţinuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea s-a realizat cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în cooperare cu Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Bistriţa-Năsăud.             

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5