Un copil, de 3 ani, și bunicul au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea. Din păcate bistriţeanul, de 62 de ani, a murit

Update: Din nefericire, copilul de trei ani a pierdut lupta cu viata sambata dimineata.

In această seară, în jurul orei 21.00, a fost sesizat prin 112 faptul că două persoane au căzut de la înălțime la un bloc de pe str. Visinului pe casa scării ( un minor în vârstă de aprox 3 ani și un adult). Se pare că sunt inconștiente. Intervin echipajul de terapie intensivă mobilă, echipaj cu medic de la SAJ si echipaj de prim ajutor SMURD, în Bistrița, transmite ISU BN.
UPDATE: Din fericire, copilul a fost scos din stop cardio-respirator - organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat si transportat cu funcții vitale la UPU-SMURD Bistrița.Pentru bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani se aplica in continuare protocolul de resuscitare.
Update 1:
Din pacate, organismul bărbatului în vârstă de 62 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului.
Conform primelor date de la poliţie este vorba de un bunic şi de nepoţelul lui ce au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau.
La fața locului, echipa operativă efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei în care a avut loc evenimentul.
"Copilul în vârstă de 3 ani, care în această seară a căzut împreună cu bunicul său pe casa scării, într-un bloc din municipiul Bistrița, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Prezintă un traumatism craniocerebral și multiple leziuni, urmând să intre în sala de operație", transmite Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgeță Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5