Un înger şi bunicul lui, ce şi-au pierdut viaţa pe casa scării, conduşi, azi, spre Cer ! Durere fără margini, în prag de Crăciun, în familia jandarmului Dănuț Tofana ce a colindat pentru ultima dată cu fiul de 3 anişori şi tatăl lui !

Anunţul prin 112 faptul că două persoane au căzut de la înălțime la un bloc de pe str. Visinului pe casa scării ( un minor de 3 ani și un adult) a şocat întreaga ţară. Deşi medicii au reuşit ca să scoată copilul din stop cardio-respirator, fiind stabilizat si transportat cu funcții vitale la UPU-SMURD Bistrița, inima acestuia a încetat să mai bată. Nici organismul bărbatului în vârstă de 62 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului. Bunicul şi de nepoţelul ce au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau, au fost conduşi, azi, pe ultimul drum, cu durere fără de margini, în prag de Crăciun.
Moș Nicolae a adus o tragedie pentru plt. Tofana Dănuț din cadrul Grupării de Jandarmi Mobila Cluj, ce și -a pierdut tatăl și fiul de numai 3 anișori .Doliu şi pentru Floarea Tofană, ce şi-a pierdut soţul și nepoţelul, tragedia fiind aflată ca un fulger la Primăria Bistrița la Direcția de Venituri, acolo unde lucrează. Ce poate fi mai tragic decât ca un părinte sa își îngroape pruncul și tatăl in același timp ? Ultimul colond s-a auzit azi la Capela de pe str, Tărpiului. " Cu toții murim pentru ca așa e menirea și rostul nostru pe pământ dar când moartea vine și îți ia tot atât de rapid , parca îți ia sufletul odata cu pierderea . Dan este un bărbat puternic și un bun coleg , un soț și tata exemplar . Niciodată nu ar sta cu mâinile in sân la necazul cuiva . Mereu a fost primul in situații extreme și nu s-a dat la o parte de la nimic . Nu știu eu cum as fi dacă copiii mei ar păți ceva . Orice părinte trăiește prin copilul lui iar lui Dan tot ce i-a rămas acum, este baietelul lui de numai 2 luni , pe care il va privi in fiecare zi și se va gândi la fiul lui care nu mai e cu el . Fiecare clipa a vieții va fi o întrebare : de ce el ? Nu știu sa ii răspund și nu cred ca cineva știe ... tot ce știm e ca tragedia este mai dura decât moartea in sine a omului , atunci când e vremea lui , la Bătrânețe ...Astăzi va cer ajutorul ... Dan nu are situația necesară . A fost fulgerător totul și de neașteptat . Orice bănuț , orice ajutor cât de mic pentru Dan , va fi un ajutor pentru familia lui" scrie pe facebook Special Guys All Over The World .

Cei care vor sa ajute pot dona in contul deschis pe numele :
DANUT VALER TOFANA
IBAN RO60UGBI0000332004095RON

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5