Un meci important, o nouă victorie pentru CS Gloria 2018 BN!

Echipa noastră se impune în etapa a 6-a din Liga Florilor MOL în fața CS Dacia Mioveni 2012 cu scorul 31-21. La pauză, tabela de marcaj a arătat scorul 15-12.
Au marcat pentru Gloria 2018: Ana Maria Iuganu - 5, Alexandrina Barbosa - 4, Almudena Rodriguez - 4, Jovana Kovacevic - 4, Sonia Seraficeanu - 3, Florina Chintoan - 3, Nicoleta Dincă - 3, Meike Schmelzer - 1, Valentina Ardean Elisei - 1, Diana Lazăr - 1, Daniela Rațiu - 1, Laura Moisă - 1.

"Victoria aceasta este și a dumneavoastră! Ne-ați susținut din primul până în ultimul minut de joc iar echipa a reușit să se impună pentru al doilea meci consecutiv!
Mulțumim suporterilor din tribune, celor care ne-au urmărit în transmisiune live pe Facebook, galeriei "Peluza Albastră", tinerelor noastre jucătoare de la celelalte echipe de handbal feminin ale clubului nostru, fotbaliștilor Gloriei 2018 dar și jucătoarelor echipei de fotbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului, care și astăzi ne-au fost aproape.
Mulțumim mult finanțatorului, sponsorilor și partenerilor. Datorită vouă, Gloria 2018 este mai puternică!", a transmis CS gloria 2018 BN, pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5