Un microbuz, implicat într-un accident grav la Tureac. Un pompier aflat în timpul liber a salvat un tânăr de 24 de ani încarcerat !

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă la Tureac.
În accident au fost implicate 3 persoane ( 2 în microbuz și 1 în autoturism - încarcerată ). Printre primele mașini din trafic oprite la locul accidentului se afla și un coleg de la GIS Prundu Birgaului care a intrat în autoturismul implicat în accident și i-a acordat șoferului primul ajutor până la sosirea echipajelor din tura de serviciu. Barbatul în vârstă de 24 de ani era prins intre volan, scaun și bord astfel ca echipajul de descarcerare a fost nevoit sa îndepărteze mai multe elemente de caroserie pentru a asigura accesul complet și extragerea victimei. Barbatul era inconștient, dar echipajele medicale (TIM, EPA si SAJ) au făcut eforturi susținute pentru a-i menține funcțiile vitale. După extragere a fost predat echipajului de terapie intensiva mobila SMURD.
Celelalte două persoane implicate în accident au fost evaluate din punct de vedere medical, prezentau excoriații și leziuni ușoare, au refuzat transportul la spital.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5