Un motociclist, de 34 ani, a decedat într-un accident la Piatra Fântânele

Un accident grav a avut loc, în această seară, pe DN 17, la Piatra Fântânele. Un motociclist a intrat într-un parapet. Din primele informaţii, acesta ar fi inconştient. La faţa locului s-a deplasat un echipat de terapie intensivă mobilă.

"Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit o victimă,  bărbat în vârstă de 34 de ani, în stop cardio-respirator. Salvatorii au început pe loc protocolul de resuscitare, dar din păcate,  în ciuda eforturilor depuse, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel a fost  declarat decesul la fața locului", a transmis Cristina Răcikă, purtător de cuvânt al ISU BN.

"Pe DN 17, între localitățile Mureșenii Bârgăului și Piatra Fantânele, a avut loc un grav accident rutier în urma căruia, din păcate, un barbat și-a pierdut viața.
Din primele date, motociclistul, un bărbat în vârsta de 32 de ani, din Pojorîta-județul Suceava, se deplasa pe direcția Bistrița spre Suceava, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a derapat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet din beton. In continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimetul", a transmus Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5