Un om - 15 colecţii - MARIUS CHIUZAN la 7 ani de Bistritanews.ro

Clubul Colecţionarilor al Cercului Militar Bistriţa, în colaborare cu Asociaţia Cultul Eroilor "Regina Maria" B-N, Asociaţia Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere "General Grigore Bălan"- B-N,, , Clubul pentru Neam şi Ţară "Regăsirea Daciei" Bistriţa, organizează expoziţia personală  "UN OM - 15 COLECŢII - MARIUS CHIUZAN la 7 ani de Bistritanews.ro".

Evenimentul este dedicat aniversării, în data de 23 august 2017,  a 7 ani de activitate a ziarului BISTRITANEWS.RO. 

Jurnalistul Marius Chiuzan va prezenta 15 colecţii educativ-didactice semi-profesioniste printre care amintim: bancnote, brelocuri, brichete-chibrite, calendare de buzunar, cartele telefonice, ceasuri de buzunar, decoraţii-plachete, ecusoane-efecte militare, fanioane, insigne-medalii, monede, pixuri-stilouri, timbre, vederi-cărţi poştale, ziare-reviste, etc

Vernisajul va avea loc miercuri, 23 august 2017, de la ora 12.00, în Sala Mare de la Cercul Militar Bistriţa din Parcul Municipal (lângă stadionul Gloria) în prezenţa organizatorilor, autorităţilor locale şi judeţene din BN, a colegilor de redacţie de la Bistritanews.ro şi mass-media, prieteni şi a unui public avizat. (vernisajul va fi urmat, de la ora 13.00, de un program de socializare)

Expoziţia este deschisă publicului de miercuri până duminică, între orele 10.00-18.00.

În premieră la Bistriţa, în expoziţie vor putea fi văzute câteva zeci de mii de obiecte de colecţie adunate pe parcursul a peste 40 de ani de către colecţionarul Marius Chiuzan, colecţii care au la bază pasiunea pentru istorie, geografie, artă şi literatură. Prin această expoziţie se doreşte şi formarea spiritului de colecţionar pentru copii şi tineri, aceasta ducând la realizarea unor colecţii apreciabile fără un efort financiar mare, doar cu multă pasiune, migală şi timp dedicat lucrurilor frumoase.

Istoric: În data de 23 august 2010 a luat fiinţă, la Bistriţa, ziarul online http://www.bistritanews.ro/  cotidian generalist la care activează aproximativ 35 de persoane, majoritatea voluntari, constituiţi în jurul jurnalistului independent Marius Chiuzan. Ziarul Bistritanews.ro a reuşit în cei 7 ani de activitate să difuzeze peste 21.000 de articole proprii sau materiale primite de la colaboratori, instituţii descentralizate, partide, precum şi de la cetăţenii care vor să îşi exprime liber şi asumat punctul de vedere. În aceste condiţii, Bistritanews.ro  a ajuns la un număr de mediu de 15.000 de vizualizări zilnice pe pagini, cu un record de peste 45.000 fapt ce îl situează printre cele mai citite ziare din mediul online apărute în Bistriţa-Năsăud.

 Redacţia Bistritanews.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5