Turul ciclist al judetului BN - 2012

In data de 24 iunie 2012 se va face un "tur" - o plimbare cu bicicleta, pe traseul Bistrita - Dumitra - Nasaud - Salva - Beclean - Bistrita, de aproximativ 100 km, ce vor fi parcursi cu o viteza medie de 20 de km la ora, cu pauze de 15 minute pe traseu si una de masa, de 2 ore la Beclean.

Plecarea din Bistrita va avea loc duminica 24 iunie 2012, de la ora 09.00 din fata Casei Municipale de Cultura George Cosbuc din Bistrita.

Persoanele doritoare sa participe la acest "Tur ciclistic al judetului BN" sustinut de ziarul online www.bistritanews.ro sunt invitate sa isi confirme participarea la nr. de tel. 0745.428335 sau pe adresa de e-mail [email protected] ori id-ul de mess si facebook: bistritanews - persoana de contact fiind Marius Chiuzan.

Participantii sunt invitati sa se prezinte cu biciclete adaptate traseelor rutiere care inainte au fost verificate din punct de vedere tehnic si mecanic, sa aiba asupra lor un rucsac cu trusa minima de reparatii, o camera de bicicleta de rezerva, sa poarte casca de protectie, sisteme de semnalizare, iluminare si avertizare rutiera pentru biciclisti, bidon pt. apa potabila, banii strict necesari pentru o masa calda, 10-20 de lei ( in eventualitatea in care nu se gasesc sponsorizari)

www.bistritanews.ro va asigura in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport BN, - o masina de asistenta tehnica si asistenta medicala pe intreg traseul, loc de popas la Beclean si un "bucatar" pentru prepararea hranei, pentru cei care prefera gustari calde "la comun" .

Deplasarea si raspunderea pentru participarea la "tur" se face individual, in conformitate cu Codul Rutier si normele de aplicare a acestuia, www.bistritanews.ro neavand nici o obligatie fata de participanti (doar majorii sunt invitati ) la acest eveniment sportiv.

Pentru acest tur ciclistic al judetului cautam si acceptam donatii sau sponsorizari ce constau in alimente neperisabile, o masa calda, piese de schimb pentru biciclete etc.

PS.- Sponsorii si partenerii media vor fi consemnati si mediatizati corespunzator.

Marius Chiuzan.

foto - arhiva Bistritanews.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5