Un singur porc cu trichineloză, la Budacu de Jos! Proprietarul va fi despăgubit

În această perioadă, a fost diagnosticat cu trichineloză un porc sacrificat într-o gospodărie din localitatea Budacu de Jos. Î"n conformitate cu prevederile HG nr. 1214/2009 cu modificările şi completările ulterioare, proprietarii ai căror porci au fost diagnosticaţi cu Trichinella spiralis sunt despăgubiţi la valoarea de înlocuire a animalului", informeazü dr.Varga Anton-Florian, director executiv adjunct al Direcţie Sanitar Veterinare şipPentru Siguranţa Alimentelor Bistriţa-Năsăud.

Comentarii

28/12/18 11:52
CITITOR

Circulam in una dintre zilele astea pe autobuz prin oras si doi barbati ( care aveau palarii de vanatori ) discutau intre ei, ca cica un oarecare Cherhatz din Cranimat, ar fi gasit porci morti pe fondul sau de vanatoare , pare-se pe Caila ori Sieu Magherus .
Oare ce o fi ? S-a raportat asa ceva sau pur si simplu discutau asa aiurea... ? Nu-i cunoc cine sunt si n-am dat importantza discutiilor, dar vazand acest articol in ziar, m-am gandit sa dau un " semnal de alarma " ptr verificare . Poate cine trebuie vede acest comentariu si il itreaba ... doamne feri sa ajunga si la noi chestia aia cu pesta de porci .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5