Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident de circulaţie, la Ilva Mică!

Un autoturism a intrat într-un copac, în această dimineaţă, pe raza localităţii Ilva Mică. La faţa locului au fost trimise un echipaj din cadrul Gărzii Sângeorz-Băi și un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

Echipajele de interventie au găsit la locul accidentului o victima de sex masculin in vârstă de aproximativ 21 de ani. Din păcate, tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viata. După constatarea decesului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița- Năsăud, pompierii au procedat pentru extragerea victimei (care era incarcerată) și predarea acesteia către Serviciul de Medicina Legală.

"În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș.
În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi, șoferul autoturismului.

Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier", a precizat IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5