Tânărul fotbalist Raul Negrea şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Ilva Mică! Ce a decis clubul unde juca!

Clubul Someşul Dej, de Liga a 3-a, a anunţat vestea tragică a trecerii la cele veşnice a jucătorului Raul Negrea, în urma unui accident de circzlaţie petrecut la Ilva Mică. În memoria fostului ei jucător, Someșul Dej a spus că va retrage tricoul cu numărul 1.

"Cu mare regret, anunţăm trecerea în nefiinţă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Raul Negrea. Tricoul cu numărul 1 va fi retras de la FC Someșul Dej.
Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!", a scris Someşul Dej.

"În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac pe malul râului Someș. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi, șoferul autoturismului. Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier", a precizat IPJ BN.

Echipajele de interventie au găsit la locul accidentului un tânăr în vârstă de aproximativ 21 de ani. Din păcate, tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viata. După constatarea decesului de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița- Năsăud, pompierii au procedat pentru extragerea victimei (care era incarcerată) și predarea acesteia către Serviciul de Medicina Legală.
***

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5