Un tânăr din Năsăud şi-a cerut iubita în căsătorie în timp ce era percheziţionat de jandarmi!

Un tânăr din Năsăud şi-a cerut iubita în căsătorie în timp ce era percheziţionat de jandarmi! Totul era pus la cale de tânăr împreună cu jandarmii.

"Ce au descoperit jandarmii năsăudeni asupra unui tânăr, la o simplă verificare a respectării măsurilor în contextul pandemiei, la o terasă din orașul academicienilor?
Pe timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar.
Acesta a fost legitimat de către jandarmi, iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniștit și vădit emoționat deoarece în cutiuță se afla...un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție.
- Vrei să fii soția mea? a întrebat Daniel cu emoție în glas.
- Da! i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său.
Din fericire aceasta a fost o surpriză pusă la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni.
Le dorim celor doi tineri Casă de Piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea ce i-a unit pentru totdeauna!", transmite Jandarmeria bistriţeană, printr-un comunicat de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5