Un tânăr din Şieu şi altul din Beclean, reținuți! Au furat combustibil de la un excavator, au condus fără permis!

Joi, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Beclean, și un altul, de 22 de ani, din comuna Șieu, bănuiți că în seara zilei de 26 noiembrie a.c., ar fi sustras aproximativ 150 de litri de combustibil, din rezervorul unui excavator  parcat în proximitatea DJ 173C, pe raza comunei Mărișelu, cauzând un prejudiciu în valoare de 850 de lei.

"Totodată, din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul, de 28 de ani, s-ar fi deplasat până la locul săvârșirii furtului la volanul unui autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere, pasager în autovehiculul respectiv fiind tânărul din Șieu. Ca urmare a aspectelor constatate, tânărul din Beclean a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, tânărul din comuna Șieu a fost reținut pentru pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", se arată în comunicatul IPJ BN. 

Cei doi urmează a fi prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5