La 19 ani, fără permis, a furat o maşină din Prundu Bîrgăului şi a condus până în Bistriţa. Tânărul a fost reţinut

La data de 24 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind infracțiunea de furt calificat, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului și al Serviciului Criminalistic au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

Tânărul este cercetat pentru faptul că, la data de 22 februarie a.c., ar fi sustras un autoturism neînmatriculat, din curtea unui imobil de pe raza localității Prundu Bîrgăului.

Autoturismul sustras a fost găsit de polițiști pe raza municipiului Bistrița, fiind restituit ulterior persoanei păgubite.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat că tânărul de 19 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astfel, față de tânărul bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentarii

26/02/18 07:55
Comentator

Nu stiu ce se intampla cu psihicul astora "tineri" de pana in 25-30 de ani, dar parca-s picati din pom si au un comportament exact ca "aia"... Parca-s niste "na.rozi" , in marea lor majoritate , degeaba au aproape toti, facultate la "pune x-ul" ... .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5