Universitatea Babeş-Bolyai îşi prezintă oferta educaţională în colegiile din Bistriţa şi Năsăud

În data de 28 februarie, studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Boylai (OSUBB) vor susține prezentări ale prestigioasei universități în Bistrița la Colegiul Național  "Andrei Mureșanu" de la ora 11:00, la Colegiul Național "Liviu Rebreanu de la ora 13:00 și în Năsăud la Colegiul Național "George Coșbuc" de la ora 12:00, la Colegiul Tehnologic Economic de la ora 13:00, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

            Prezentările fac parte din proiectul Caravana UBB al OSUBB, proiect aflat la cea de-a 7-a ediție, care își propune prezentarea ofertei educaționale a UBB în cât mai multe licee prestigioase din țară. Anul acesta, Caravana UBB ajunge în peste 120 de licee din 44 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

            Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura constituită la nivel de Universitate, care își asumă misiunea de a apăra drepturile și obligațiile studenților din UBB, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității.

            Universitatea Babeș-Bolyai este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, având aproximativ 38 000 de studenți. A fost inclusă în diferite topuri internaționale ale universităților pe poziții importante, fiind clasată drept cea mai prestigioasă universitate din țară. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diversificate, laboratoare dotate și colaborează cu multe instituții, printre care și Bibloteca Centrală, ce dispune de 55 săli de lectură.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5