Unul dintre marii profesioniști ai TVR, Florentina Satmari, a trecut la cele veşnice

"Ne-a părăsit MAMUCA. Florentina Satmari , unul dintre marii profesioniști ai Televiziunii Romane , cea care a format zeci și sute de artiști ,dandu-le aripi în lumea cantului ! Cu mare durere în suflet va spun drum lin către stele Mamuca , odihna in lumina, aplauze și flori" este masajul transmis pe facebook de Matilda Pascal Cojocarita.
De-a lungul vremii Florentina Satmari a lansat mulţi dintre artiştii din muzica populară de azi, fiind prezentă şi la mari evenimente din judeţul nostru, anul trecut fiind la Festivalul Concurs Național de Interpretare a Romanței Românești Dorurile Mele, președinte juriu. Bunul Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică.
....

Absolventă a Conservatorului de Muzică “Ciprian Porumbescu” - secţia canto clasic, Florentina Satmari a realizat la TVR emisiuni de muzică populară sub îndrumarea marelui om de televiziune Tudor VORNICU.
S-a implicat în organizarea Festivalurilor: “Crizantema de Aur” de la Târgovişte şi “Maria Tănase” de la Craiova, a Festivalului “Callatis”,şi a emisiunii “Album Naţional” la Naţional TV.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5