Uraaa ! S-a legalizat HOŢIA ! (pamflet vitriolat)

(pamflet vitriolat)

Da, fraţilor, cumnaţilor şi „pretenilor” (era să scriu „pretenarilor !) – în ISTORICA zi de 06 octombrie CCB – adică, ştiţi dumneavoastră – COMITETUL CENTRAL Băsescian - a dat liber la HOŢI ! Domnilor avocaţi – acum aveţi toate argumentele CONSTITUŢIONALE de a apăra pe HOŢI, pe cei care fraudează, pe cei care fură ! COMITETUL CENTRAL („ccr” - cică) a declarat că este constituţional să furi ! Sigur că da, trebuie îndeplinită o obligaţie obligatorie: trebuie să furi pe faţă, transparent, în văzul întregii ţări ! Altfel nu se pune ! Adică aşa cum a procedat individa aia, cică top-model al Parlamentului României. Nu-i dau numele ca să nu-i fac publicitate. Da’ sunt sigur că o cunoaşteţi. E vorba de individa aia care se făcea, vezi Doamne, că ar conduce neşte lucrări ale unei camere (de cauciuc, de dormit cu deosebire) a Parlamentului unui stat african numit, cică Rromania şi care, probabil că era beată deoarece a văzut dublu – din 80 prezenţi în sală a văzut 160 (şi ceva, dacă nu chiar 170) ! Sau, mă rog, nu era beată, dar s-a identificat prea tare cu vestitul personaj Pristanda al nemuritoului I.L. Caragiale !

Noi ăştia, prostimea prostită pe faţă, care estem, văzurăm cu proprii noştri ochi, individuali şi personali, că acea cucoană a văzut dublu, dar degeaba: din locul unde cântă cucuveaua s-a comunicat s-o lase aşa, că e bine, dom’le ! Ş-apoi, dragilor şi cumnaţilor ! Mi-am dat seama că aici este vorba de VEDERE. Adică, mai pe şleau, de orbire. Da, este adevărat că unul din personajele noastre este ORB de-abinelea, cu acte în regulă. Dar individul a recunoscut (nu chiar în faţa Marii Adunări Naţionale, dar pe sticlă, adică la televidenie) adică individul a recunoscut că A FOST NUMIT POLITIC şi că, în consecinţă, el va vota tot POLITIC. Adică, dă-o dracu’ de Constituţie. Ce Constituţie ? Care Lege fundamentală – ce atâta legalitate ! Doar suntem un stat de strâmb sau de stâng sau de drept, că nu mai ştim, nu-i aşa ? Individul orb de-a binelea, cu acte în regulă, este, cică, prezident al Comitetului Central băsescian. Probabil de-aia l-a pus bosul cel mare cotrocenist şef peste ceilalţi, ca, de-acolo de unde cântă şi acum cucuveaua, să poată transmite ce şi cum să se declare constituţional sau neconstituţional. Şi cum individul e orb de-a binelea (cum ziceam, cu acte în regulă !) nu poate citi ceva din Constituţie dacă nu i se citeşte de altcineva !

Cufundat (până unde credeţi dumneavoastră) în scrierea acestor rânduri rânduite, nevast-al meu mă anunţă că cucuveaua cotrocenistă (intenţionat cacofonistă !) nu a îndrăznit să promulge, totuşi, o hoţie văzută de la cinci mii de ani lumină, adicătelea, din Spaţiul cosmic ! Probabil că, cineva din cer, i-a transmis o miliardime de bun simţ, altfel nu-mi „esplic”.... Da’ fiţi siguri fraţilor şi cumnaţilor, că îşi va reveni foarte repede.

Rămâne, totuşi fapta făptuită de Comitetul Central băsescian (ccr-ul de rigoare), care, într-o veselie, încalcă nu numai Constituţia, ci şi propriile hotărâri. Rămâne, totuşi, o mare dilemă pentru poliţişti: conform ccr, hoţul care fură „transparent”, în văzul lumii, fură constituţional, sau ce ? Să fie arestat sau să fie lăudat ? Mai că-mi vine să dau cu cascheta sau cu căciula de pământ ! Da magistraţii, judecătorii şi procurorii, ce să facă şi ei, săracii ? Să-i condamne pe hoţii care fură în văzul lumii ? Păi conform ccr-ului, ar cam fi neconstituţional. Aşa că, mai bine să-i lase liber la furat !

Pt. Conformitate DORIN FILIP

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5