USR cere încetarea activității Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile din 26 mai

USR cere încetarea activității Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile din 26 mai deoarece consideră că activitatea ei este o pierdere de timp. Scopul PSD și ALDE nu este ca prin această comisie să se afle adevărul despre blocarea, cu bună știință, a votului românilor din Diaspora, ci să-și justifice înfrângerea în fața propriului electorat.

PSD și ALDE nu vor să înțeleagă că nu pot acuza „fraudarea” unor alegeri pe care, de altfel, chiar ele le-au organizat. Autoritatea Electorală Permanentă a fost condusă până în această primăvară de un membru marcant ALDE, Daniel Barbu, și apoi de Constantin-Florin Mitulețu – Buică – PSD, Ministerul de Externe, de Teodor Meleșcanu – ALDE, Ministerul de Interne, de Carmen Dan, PSD.

USR consideră că o eventuala investigare a corectitudinii alegerilor ar trebui sa se concentreze pe aflarea motivelor pentru care zeci sau sute de mii de romani din strainatate nu au putut să voteze, pentru ca acest lucru a influențat cu adevarat rezultatul alegerilor.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5