USR a strâns peste 3000 de semnături şi va avea candidaţi în Bistriţa-Năsăud!

Grupul de initiativa USR (Uniunea Salvati Romania) Bistrita-Nasaud isi continua activitatea de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturilor la Camera Deputatilor si Senat, procedura obligatorie inaintea alegerilor parlamentare ce vor avea loc in Decembrie 2016, desi pragul legal de 1% din total electori semnatari a fost depasit, atat la nivel national, cat si judetean.

Astfel, va anuntam depasirea cifrei de 3000 semnaturi sustinere, centralizate la nivelul grupului de initiativa USR BN si transmise catre conducerea nationala USR. In consecinta, Uniunea Salvati Romania va avea liste complete de candidati, atat la nivel national, cat si in judetul Bistrita-Nasaud.

Listele de candidati din judetul Bistrita-Nasaud vor fi facute publice, cel mai probabil, saptamana viitoare, impreuna cu componenta primei filiale judetene USR BN.

Dorim sa le multumim tuturor voluntarilor (care au efectuat sute de ore de “cort” si “teren”), cat si semnatarilor, carora le transmitem recunostinta pentru incredere, dar si obligatia noastra asumata de a schimba modul in care se face politica in Parlamentul Romaniei. Speram sa meritam increderea Dvs! Programul de strangere semnaturi continua! Voluntarii USR BN vor fi prezenti la cortul USR amplasat langa Piata Decebal din Bistrita, zilnic intre orele 16 si 18, precum si in echipe “de teren”, vizibile in zilele de weekend in municipiul Bistrita, dar si in alte localitati din judet.

Pentru informatii, va rugam sa-l contactati pe reprezentantul grupului de initiativa USR BistritaNasaud, Dl Lorand Toth, tel 0744-579.499. Ne gasiti si pe Facebook: USR Bistrita-Nasaud www.facebook.com/bistritanasaudusr

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5