Vacanţă în siguranţă în taberele din judeţ

În plină vacanţă, jandarmii s-au aflat în mijlocul copiilor din taberele din judeţ. Întâlnirile cu cei aflaţi în această perioadă în vacanţă la Taberele din Sângeorz Băi şi Complexul Turistic Poiana Zânelor, s-au derulat în cadrul programului iniţiat la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor: „Vacanţă în siguranţă!”.
Copiii cazaţi în această perioadă la taberele din judeţ au avut parte de vizita jandarmilor. În cadrul programului naţional care se derulează pe perioada sezonului estival intitulat sugestiv: „Vacanţă în siguranţă!” au loc numeroase întâlniri cu elevii aflaţi în taberele din judeţ. Ofiţerul de relaţii publice alături de un subofiţer din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale şi jandarmii montani s-au întâlnit cu copii din Constanţa, Vâlcea, Bucureşti, Dâmboviţa, Târgovişte şi Focşani.
Atât la tabăra din staţiunea Sângeorz-Băi cât şi la Poiana Zânelor –într-un cadru neconvenţional, jandarmii le-au prezentat copiilor aspecte generale legate de atribuţiile Jandarmeriei Române şi mai ales aspecte legate de petrecerea vacanţei în condiţii de siguranţă, atât pe perioada în care se află cu părinţii cât şi când se află în astfel de locaţii doar cu profesorii însoţitori.
La finalul expunerilor copiilor le-au fost înmânate pliantele campaniei care conţin sfaturi punctuale pentru o vacanţă fără probleme.
Jandarmii montani din Rodna, vor fi vineri, 10 august a.c., din nou alături de elevii aflaţi în tabără la Complexul Poiana Zânelor, pentru a-i însoţi pe traseul Poiana Zânelor-Pasul Suhard-Vf. Omu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5