Văcarul din Şieu Sfântu a murit lovit de un fulger

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, care păzea ciurda din localitatea bistriţeană Şieu Sfântu care se afla cu vitele pe câmp a murit, duminică după-amiază, după ce a fost lovit de un fulger. Mihaly P. era pe camp cu copilul unui vecin, Florin B., în vârstă de 11 ani. Când a venit furtuna, ceio doi au încercat să se adăpostească la marginea pădurii. “Bărbatul a fost străpuns de un fulger, s-a prăbuşit la pământ şi a decedat. Minorul a fost atins şi el de fulger, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Beclean, în vederea efectuării unor investigaţii medicale, ulterior fiind transportat pentru supraveghere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, subinspectorul Antonela Gorgan.

Comentarii

21/06/11 15:06
claudiu

datele folosite pentru realizarea materialului ne-au fost furnizate de IPJ BN. Pentru conformitate, bn.politiaromana.ro ( Buletinul de presa din 20 iunie).

21/06/11 08:55
Mariana

Nu il cheama "MIHALY" = are nume romanesc "MIHAI" si ati putea fi mai atenti cand scrieti;verificati greselile nu dati numai "bate" si inainte cu stirea;

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5