Varianta de ocolire a orașului Beclean este în linie dreaptă!

Primarul Nicolae Moldovan a transmis faptul că varianta ocolitoare a orașului Beclean a intrat în linie dreaptă, fiind acum în așteptarea acordului de mediu.

Mesajul primarului a fost postat pe pagina lui de Facebook, acolo unde cetățenii au putut citi mai departe pe site-ul APM BN anunțul solicitării acordului de mediu prin care se explică aceaastă etapă extrem de importantă pentru construcția variantei de ocolire a Becleanului.

„Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud a anunțat publicului interesat despre depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Varianta de ocolire a orașului Beclean", propus a fi amplasat în intravilanul si extravilanul  orasului Beclean, județul Bistrița-Năsăud, titular: U.A.T. ORAȘUL BECLEAN. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bistrița-Năsăud, din municipiul Bistrița, str. Parcului, nr. 20 și la sediul titularului: PRIMĂRIA ORAȘULUI BECLEAN, din orașul Beclean, str. Trandafirilor, nr. 2, județul Bistrița-Năsăud, în zilele de luni-joi, între orele 9.00-15.00 și vineri, între orele 9.00-13.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, pe toată durata procedurii de mediu”, scrie pe bit.ly/acordmediuvariantaBecleanului.

Vă amintim faptul că orașul Beclean va construi varianta de ocolire cu ajutorul fondurilor europene, prin Programul Operațional de Infrastructură Mare. Proiectul va costa în jur de 15 milioane de euro și va ajuta la decongestionarea traficului din orașul de pe Someș.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5