După 14 ani,

Vasile Marc renunţă la calitatea de membru PSD

Consilierul judeţean Vasile Marc a demisionat ieri din cadrul filialei Partidului Social Democrat din Beclean, după 14 ani petrecuţi în sânul acestei formaţiuni politice. “În urma unor decizii luate atât la nivelul organizaţiei locale, cât şi judeţene, nu mă mai regăsesc prin modul meu de gândire şi acţiune cu cel al liderilor partidului”, a precizat Marc. Fostul social-democrat ne-a declarat că se aştepta la o altă atitudine din partea staff-ului judeţean al PSD, după înlăturarea lui Viorel Pupeză, însă, în opinia sa, “actuala conducere continuă cu vechile practici pentru că se vede că au crescut lângă el”.

“M-am săturat să fiu catalogat un trădător şi un imoral, care defăimează imaginea partidului. Dacă aveam de trădat, o făceam mai demult”, a motivat Vasile Marc. El a adăugat că rămâne ataşat valorilor social-democrate şi deocamdată nu se gândeşte să se înroleze într-o altă formaţiune politică. “Dacă mi se vor face oferte, am maturitatea politică să negociez la sânge, pentru a nu mai fi tratat ca la PSD”, a concluzionat el.

Potrivit Legii 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, mandatul de consilier judeţean al lui Vasile Marc va înceta de drept, ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului pe listele căruia a fost ales.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5