Vasile Silaşi, secretar general PNL, Octavian Ganea şi Jenor Beudean, secretari general adjuncţi. Florin Urâte reprezintă mediul de afaceri

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Biroul Politic Judeţean a votat în unanimitate, joi seara, propunerile pentru funcţiile de secretar general, secretar general adjunct, încuviinţând şi nominalizarea lui Florin Urâte ca preşedinte al Organizaţiei Oamenilor de Afaceri din PNL.

         Astfel, primarul comunei Chiochiş, Vasile Silaşi, este noul secretar general al PNL, acesta fiind susţinut pentru rezultatele foarte bune pe care le-a avut pe plan administrativ. „Este un primar de comună grea, cu zece sate, un om cu rezultate foarte bune în plan administrativ, un om care reuşeşte să îmbunătăţească viaţa oamenilor dintr-o comună cu foarte multe probleme, un om care vine inclusiv cu soluţii antreprenoriale foarte ingenioase, de interes şi de nivel comunitar, soluţii care dacă vor avea succes – şi eu sper din tot sufletul că vor avea succes – vor evidenţia ca un exemplu de bună practică, nu numai la nivel judeţean, ci şi la nivel naţional”, a motivat liderul Ioan Turc propunerea lui Vasile Silaşi pentru funcţia de secretar general.

         Cele două funcţii de secretar general adjunct au fost adjudecate de Octavian Ganea şi Jenor Beudean, în timp ce Florin Urâte este preşedintele Organizaţiei Oamenilor de Afaceri a PNL. „S-a avut în vedere profilul domnului Florin Urâte, un specialist recunoscut în şi de către mediul de afaceri, un om care cunoaşte foarte bine problematica mediului de afaceri, un om care vorbeşte aceeaşi limbă cu antreprenoriatul din judeţul nostru şi nu numai, un om pe care ne bazăm foarte mult în ceea ce priveşte reprezentarea politică pe care PNL doreşte să o asigure mediuluid e afaceri din Bistriţa-Năsăud”, a menţionat preşedintele Ioan Turc.

         În context, acesta a menţionat că Partidul Naţional Liberal îşi propune să facă „o opoziţie constructivă dar fermă PSD-ului”, atât la nivelul administraţiei municipale, cât şi la nivel judeţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5