Vezi care sunt cele mai profitabile 3 companii din Bistriţa-Năsăud!

Economica.net a realizat un top al celor mai profitabile companii din fiecare judeţ, pe baza datelor furnizate la cerere de Oficiul Național pentru Registrul Comerţului.

Potrivit sursei citate, 123 de companii din toate județele țării au realizat anul trecut profituri de circa 3,3 miliarde de euro. Cel mai mare a fost al companiei OMV Petrom, de 414 milioane de euro, la jumătate față de nivelul din 2013. Din Regiunea de Nord-Vest, cea mai profitabilă companie este Banca Transilvania, cu un profit de aproximativ 98 milioane euro.

În Bistriţa-Năsăud, cel mai mare profit a fost declarat de către RAAL SA, şi anume 4,47 milioane euro, la o cifră de afaceri de 46,7 milioane euro. Potrivit unui comunicat al companiei, RAAL a avut în 2014 o creştere a cifrei de afaceri de aproape 10% şi a profitului net cu peste 40%.

„Profitul net a fost reinvestit an de an în proporţie de peste 80%. Investiţiile derulate în ultimul timp au contribuit atât la creşterea capacităţii de fabricaţie, cât şi a productivităţii. Pentru semestrul II al anului 2015 este prevăzută intrarea în funcţiune a unor noi capacităţi de fabricaţie: o secţie pentru fabricarea structurilor metalice (roboţi de sudură, unităţi cu laser robotizate etc.) şi o secţie destinată vopsirii schimbătoarelor de căldură din aluminiu si a componentelor din oţel, folosind tehnologia KTL(cataforeză).

Pentru 2015 estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu cel puţin 15% faţă de anul 2014”, susţin reprezentanţii companiei bistriţene.

***

Pe locul 2 se află Leoni Wiring Systems cu un profit de 3,62 milioane euro, pe poziţia a treia fiind Teraplast, cu 2, 12 milioane euro profit.  

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5