Vezi câţi elevi şi studenţi lucrează pe perioada vacanţei de vară

Și în acest an, elevilor și studenților li s-au oferit de către angajatorii din județul Bistriţa - Năsăud locuri de muncă pe care s-au putut încadra, pe perioada vacanței de vară, cu contract individual de muncă. Pe lângă câștigul salarial, elevii și studenții au avut și câștigul experienței profesionale.
“Prin Legea 72/2007, privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud acordă angajatorilor din judeţul Bistriţa - Năsăud un stimulent financiar lunar în valoare de 250 de lei, pentru încadrarea în muncă a elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei de vară. Stimulentul financiar se acordă din bugetul asigurărilor pentru şomaj pentru o perioadă de maximum 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic, pentru fiecare elev şi student căruia i s-a încheiat un contract individual de muncă, pe durată determinată şi reprezintă, 50% din valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare » transmite Otilia Râpan, Director Executiv AJOFM BN.
A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud a încheiat cu angajatorii, în lunile iunie şi iulie 2018, convenţii pentru încadrarea în muncă a 371 de elevi şi studenţi pe perioada vacanței de vară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5