Vezi cine te reprezintă în Parlamentul României în următorii 4 ani

Bistriţenii îşi cunosc reprezentanţii în Parlamentul României, odată cu publicarea rezultatelor finale a scrutinului din 11 decembrie. Astfel, la Camera Deputaţilor, mandatele au fost adjudecate de Adriana Doina Pană (PSD), Daniel Suciu (PSD), Robert Sighiartău (PNL), Ionuţ Simionca (PMP) şi Cristina Iurişniţi (USR). În Senatul României, electoratul bistriţean va fi reprezentat de Ioan Deneş (PSD) şi Ioan Simionca (ALDE).
„Mâine (n.n.16 decembrie) este programată predarea proceselor-verbale originale către Biroul Electoral Central, în jurul orei 16. Atribuirea certificatelor de parlamentar este programată pentru data de 19 decembrie, ora 14”, a declarat judecătorul Reghina Berari, purtător de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie Bistriţa-Năsăud.

Comentarii

16/12/16 10:51
Vizitator

Cat adevar se afla in zicala "nu-i pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte". Marele perdant al alegerilor parlamentare la Bistrita este Ioan Țintean (ALDE). Ca sa fie sigur ca va intra in parlament, Țintean nu a avut curajul sa candideze pentru Senat, ci s-a trecut primul pe lista de candidati la Camera Deputatilor. Locul "iepurelui din caciula", respectiv prima pozitie pe lista ALDE la Senat a fost rezervata dansatorului Ioan Simionca. Numai ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ". Voturile bistritenilor pentru ALDE, fiind insuficiente atat la Camera cat si la Senat au intrat la redistribuire, fiind validat doar un loc la Senat pentru Ioan Simionca. Se adevereste proverbul: “Cui ii este frica de apa, nu mananca
peste”. Daca Ioan Țintean ar fi candidat la Senat ar fi ajuns parlamentar. Asa ca ramane vicepresedinte la CJ sa se ocupe de groapa de gunoi de la Tarpiu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5