Vezi drumurile judeţene pe care se lucrează în acest an!

Preşedintele Consiliului Judeţean a prezentat, în linii mari, stadiul lucrărilor de pe drumurile judeţene, multe dintre tronsoane urmând să fie finalizate în acest an. „Şoimuş – Şieu e în lucru, Cuşma – Satu Nou, în lucru; Şieu – Posmuş – Pintic – Teaca – Ocniţa – Milaş – în proiectare şi într-o lună şi jumătate va începe lucrul; Bistriţa-Tărpiu – în proiectare, urmează autorizaţia de construcţie şi începerea lucrului. Spre bucuria mea şi a cetăţenilor de pe Valea Ilvelor, se lucrează intens la Lotul 4 de pe DJ 172D şi până în vară vor putea circula pe un drum modenrizat. Se lucrează intens pe tronsonul Cociu – Nimigea – Mocod – Zagra. E aproape de finalizare tronsonul Corvineşti – Nuşeni, se lucrează şi vom finaliza în acest an Chiraleş – Feleac – Nuşeni”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.
Potrivit acestuia, în contestaţii sunt trei tronsoane de drum importante, pentru care există finanţare din vara lui 2019 şi anume Beclean – Chiochiş, Domneşti – Neţeni şi Sânmihaiu de Câmpie – Visuia. După prima contestaţie, care a fost finalizată şi au fost reactualizate documentaţiile, alte două companii au depus contestaţie, aşteptându-se un răspuns de la Curtea de Apel.
Pentru tronsonul 2 din Lotul 1 al DJ 172D Colibiţa – Miţa, au fost identificate soluţii şi lucrările ar putea fi încheiate în acest an. Pe acest drum au fost identificate două zone instabile, unde proeictantul a propus construcţia a două viaducte, impunându-se astfel şi exproprieri pentru care a fost alocată o sumă de peste 500.000 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5