Vezi primul pictorial cu Miss&Mister Transilvania 2015, după evenimentul de la Bistriţa

Intr-o perioada in care televiziunile generaliste ne "impresoara" cu personaje dubioase indopate  cu pretentii  artistice si aspiratii  de mari vedete, cand realmente suntem abuzati de subiecte vulgare impachetate in staniol de mondenitati inspiratoare de senzatii tari, romanesti, ne bucuram ca va putem prezenta si un alt  gen de modele: Iulia si Vlad, adica Miss&Mister Transilvania 2015. 
   Amandoi sunt din Cluj, educati in spiritul traditional al familiei ardelene si in metodele exigente ale Scolii Transilvane.
   Vlad este student al Conservatorului din Cluj si a sustinut un mini concert in cadrul concursului Miss Transilvania 2015, desfasurat in august la Bistrita.
   Iulia a absolvit Liceul de Coregrafie si Arta Dramatica "Octavian Stroia" ,  Facultatea de Medicina Veterinara si isi imparte timpul intre moda, dans si politica, fiind presedinta tineretului  ALDE  din Cluj Napoca.
   I-am invitat intr-o zi de toamna transilvana sa-si imortalizeze candoarea, tineretea, bucuria de viata si frumusetea intr-un decor inedit, pe o strada si pe un bloc din centrul orasului.
   Miss si Mister Transilvania sunt marci inregistrate MissTv!
   foto: amdragan.com
 
  Georgia Dragan- MissTv

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5