Vezi reacţia liderului PNL BN după demisia senatorului Deneş!

Comunicat de presă

Partidul Naţional Liberal, Organizaţia Bistriţa-Năsăud, a luat la cunoştinţă cu surprindere de demisia din rândurile membrilor săi a senatorului Deneş Ioan şi mai ales de modalitatea pe care acesta a ales-o pentru a o anunţa conducerii partidului.

Suntem indignaţi să constatăm că un om care a beneficiat mai bine de 12 ani de susţinerea şi încrederea membrilor şi simpatizanţilor PNL, care a fost investit cu trei mandate succesive de consilier judeţean şi apoi cu unul de senator, a făcut acest pas regretabil, trădând încrederea tuturor.

Să faci acest anunţ într-o conferinţă de presă a Partidului Social Democrat, la doar câteva ore după ce în Delegaţia Permanentă Judeţeană a PNL ţi-ai reafirmat crezul liberal şi le-ai ţinut colegilor lecţii despre liberalism, vorbeşte de la sine despre adevăratele valori pe care Deneş Ioan le împărtăşeşte.

Sperăm ca noua condiţie, cea de mărţişor politic oferit de propriul frate invitaţilor de rang înalt din PSD, să-i ofere satisfacţii consistente senatorului Colegiului 2 în cariera sa politică. Atât cât mai este.

Preşedinte PNL Bistriţa-Năsăud,
Deputat Stelian Dolha

Comentarii

01/03/14 19:56
Vasile vizitator

Nu e frumos,d-le Dolha,nu e frumos ce a făcut și cum a procedat senatorul Ioan Deneș. Ne considerăm trădați cu toții și trădați de unul la care nu ne-am așteptat. Ce i-a lipsit acestui om politic de ne-a trădat și ne-a părăsit ? De ce nu a fost sincer cu noi ? Credem că a fost împotriva D-lui Antonescu și a plecării PNL de la guvernare,altă explicație nu găsim. Trebuia să aibă curajul și să spună dacă are ceva nemulțumiri. E urât cum a procedat. Inseamnă că este un laș și un trădător. N-avem cuvinte să-l caracterizăm. Rușine,d-le Deneș că ne-ai trădat !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5