Vicele CJ, Dorin Popescu, din Palatul Administrativ la Hollywood

După ce, de curând, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Popescu, a fost socru mare, realizând o nuntă de vis pentru fiul lui, Vlad, acesta şi-a luat o binemeritată vacanţă. Destinaţia nu a fost una oarecare ci visul oricărui muritor – Statele Unite ale Americii. Mai întâi, împreună cu soţia, Popescu a poposit la Los Angeles, acolo unde a văzut frumuseţile unui oraş cum doar în cărţi poţi admira. San Diego şi Las Vegas au fost alte popasuri importante pentru vicele CJ, la fel ca şi Mexicul, unde a avut „o experienţă absolut extraordinară”. Vizita la Marele Canion din Arizona, cel pe care îl vedem în toate filmele de western, a fost făcută cu ajutorul unui elicopter. Marele Canion, străbătut de fluviul Colorado, este, cu siguranţă, o privelişte care va rămâne în amintirile lui Dorin Popescu mult timp de acum înainte.
Un alt moment important pentru vicele CJ şi pentru soţia acestuia a fost cel petrecut la studiourile din Hollywood, acolo unde se dă ora exactă a filmului. Vicele CJ a atins şi stelele de pe Aleea Celebrităţilor, fiind încântat de tot ceea ce a văzut, după cum scrie pe Facebook „Spectacolul la el acasă”.
Cu siguranţă săptămânile petrecute pe tărâmul american vor încărca bateriile vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, care va veni acasă cu forţe proaspete pentru noile proiecte care-l aşteaptă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]