Vicepreşedintele Senatului, Robert Cazanciuc, la Beclean! Oficialităţi din domeniul culturii, invitaţii primarului Nicolae Moldovan

Vicepreşedintele Senatului României, Robert Cazanciuc, a fost oaspetele autorităţilor locale din Beclean preţ de câteva ore. Acesta a discutat cu primarul Nicolae Moldovan şi cu senatorul Ioan Deneş despre proiectele de dezvoltare ale oraşului, Becleanul fiind recunoscut la nivel naţional ca un model de absorbţie a fondurilor europene şi guvernamentale. 

"Am avut  onoarea vizitei la Primăria Beclean a vicepreşedintelui Senatului României, domnul senatorul Robert-Marius Cazanciuc, totodată fost ministru al Justiției. Domnia sa a remarcat toate proiectele aflate azi în desfășurare în orașul nostru, proiecte care asigură dezvoltarea europeană a orașului Beclean și a subliniat faptul că suntem un exemplu de bune practici pentru alte comunități", a transmis primarul Nicolae Moldovan.

De asemenea, în prezența secretarului de stat pentru Culte, Victor Opaschi, și a directorului Operei Naționale Române din Cluj, Florin Estefan, primarul Nicolae Moldovan a perfectat ultimele detalii tehnice pentru a finaliza în cele mai bune condiții de specialitate Centrul Cultural “Liviu Rebreanu”, care este acum în stadiu avansat de execuţie.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5