Viceprimarul Cristian Niculae: Programul de asfaltare a celor 50 de străzi continuă. 11 străzi sunt finalizate

Programul de asfaltare a celor 50 de străzi continuă, anunţă viceprimarul Cristian Niculae.

„Precizez că toate străzile prinse în acest program de asfaltare, sunt străzi pe care nu s-a intervenit cu asfaltare completă de peste 15-20 de ani, sunt străzi pline de denivelări, petice, cu asfaltul degradat și plin de fisuri. De asemenea, menţionez că mai există în oraș străzi la fel sau chiar mai deteriorate, care nu sunt prinse în acest program, deoarece ele sunt cuprinse în alte proiecte de reabilitare pe fonduri europene cum ar fi: " Reconfigurarea Axei de Transport Public pe străzile Gării, Decebal, Andrei Mureșanu, Năsăudului", "Linia Verde" și "Piste ptr Cicliști".

Până acum au fost asfaltate un număr de 11 străzi – Călimani, Carpați, Înfrățirii, Mărăști, Mărășești, Pescarilor, Lavandei, Mușcatei, Florilor, Bârgăului și Mesteacănului”, transmite viceprimarul Niculae.

Potrivit acestuia, sunt în lucru, în această săptămână, străzile Ostașului, Poligonului, Baba Novac, Țibleșului și Strâmbă.

„Pe toate cele 50 de străzi care vor fi asflatate anul acesta, vom ridica căminele de canalizare la nivelul asfaltului și vom înlocui capacele vechi cu altele noi, mult mai stabile și mai puțin zgomotoase la trecerea mașinilor peste ele. Chiar dacă asfaltul nou s-a turnat pe o stradă, nu înseamnă că lucrarea este finalizată. Lucrarea se finalizeaza si se recepționează, doar dupa ridicarea gurilor de canal la nivelul asfaltului.

Vă asigur stimați cetățeni, că nici o stradă din acest program de asfaltări, nu va fi recepționată fără ca toate gurile de canalizare să fie ridicate la nivelul carosabilului. Bistrița merge înainte!”, precizează acesta.

 

 

Comentarii

16/04/20 09:42
comentator

Maaa... nu va e rusine ma... ati ras suprafatza asfaltica de pe strazi foarte bune ma... ca sa duceti ceea ce ati " ras " ... unde anume, la cine, prin ce curtzi ori ganguri private ... ( ca in locurile publice cu sigurantza ba ) ?
Acuma cheltuiti bani grei ca sa asfaltati la loc , o strada pe care nu era cazul, in timp ce sunt destule cu pietris si neasfaltate . Strada pe care ma reref are lungimea de 500 m si cate astfel de strazi bune nu le radeti efectiv asa ca sa f*teti banii publici aiurea , in loc sa extindeti asfaltarea pe cele care cu adevarat trebuie .
Ma da asta se cheama " distrugere " ... chiar nu va controleaza si nu va ia nimeni la " suturi in c*r " ma ?! Ma va bate Dumnezeu ptr ceea ce faceti voi ... !

24/04/20 11:28
cititor de Bistrita

Maaa... ati turnat asfalt si ati " tras " in fata portilor la oameni niste borduri de peste 20 de cm ... si nu ati pus nimic sa nu-si distruga oamenii masinile la iesirea din curti... Maaa, oare cand in Romania asta se vor face niste lucruri " bune " pana la capat si cand nu va veti mai bate joc de noi ?!
Acuma de exemplu, eu stau la casa , mi-ati trantit o astfel de bordura si eu acuma trebuie sa ma duc sa-mi cumpar pe banii mei nisip si ciment, sa-mi fac o panta sa nu-mi distrug masina cand ies din curte ...
Strada noastra nu trebuia razuita si reasfaltata din nou , in nici un caz, ca era neteda ca-n palma . Este vorba de strada Agronomului, dintre DN 17 si Halele comerciale foste AVICOLA Unirea ca exemplu pe o lungime de 300 m , sa nu credeti ca vorbesc io a la proasta , in timp ce in continuare pe la casele de pe sub fosta livada, nu este asfat ... si unde se putea pune acest asfalt .
Daca primaria tot a avut niste bani disponibili , noi nu avem nici iluminat public, nici apa curenta, nici canalizare si nici gaz... si astea erau prioritatile noastre din aceasta zona , nu razuirea unei strazi bune ca-n parlma si reasfaptarea ei inapoi ... Maaa... sincer... va intrebam daca sunteti normali la cap sau ba ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5