Viceprimarul Florin Griga, preşedinte PSD Livezile. Ştefania Someşan, lider TSD Livezile

Social-democraţii din comuna Livezile şi-au desemnat echipele de conducere, la conferinţa de alageri fiind prezenţi deputatul Doina Pană, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Vasile Puica, preşedintele TSD BN-Bogdan Ivan, viceprimarul comunei Coșbuc - Alin Demian și consilierul județean - Grigore Sas.

„În comuna Livezile a fost ales unul dintre cei mai tineri președinți de organizații PSD din județ: Florin Griga, viceprimarul comunei Livezile! Alături de el, e o echipă de oameni cu experiență, care pot susține în continuare lucrările începute de către administrația locală de aici!”, a transmis liderul TSD BN, Bogdan Ivan.

De asemenea, a fost constituită o nouă organizație locală TSD, sub conducerea Ștefaniei Someșan. „E o echipă tare frumoasă, cu oameni tineri și dornici de a pune umărul la dezvoltarea comunității şi societăţii noastre. Le spun bun venit colegilor noi în echipa noastră! Le amintesc atât lor cât și celor nehotărâți, că acțiunea este ”calea regală” de a face politică! Chiar dacă e mai ușor să critici, mult mai sănătos e să treci la treabă! Iar noi, tinerii, suntem cei care putem aduce un suflu nou pentru a continua lucrurile bune și idei noi pentru a schimba lucrurile care nu merg bine”, a precizat Ivan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5