Viceprimarul Ionel Tomi intră în cursa pentru funcţia de primar al comunei Ilva Mare

Am onoarea si privilegiul de a va anunta decizia mea de a candida pentru functia de primar al comunei Ilva Mare.
Aceasta decizie vine in urma unei perioade de reflectie profunda si de consultari cu oamenii care formeaza inima si sufletul acestei comunitati. Este timpul sa aducem o schimbare reala si sa ne asiguram ca nevoile si aspiratiile fiecarui locuitor al comunei noastre sunt ascultate si indeplinite.
Motivul pentru care am decis sa candidez este unul simplu, dar profund. Am simtit ca in ultimii ani administratia locala, adica cei in care ne-am pus increderea, nu mai reprezinta speranta acordata si nici interesul pentru nevoile cetatenilor.
Aceasta situatie a creat un decalaj alarmant intre nevoile reale ale cetatenilor si directia in care se indreapta dezvoltarea comunitatii noastre.
In timpul activitatii mele ca viceprimar, dar si în cea de familist, în gospodarie si în altele, am inteles ca problemele dumneavoastra nu pot fi cunoscute din spatele unui birou sau fiind nedisponibil la doleantele oamenilor.
Problemele cu care ne confruntăm sunt diverse și complexe, iar soluțiile nu pot fi găsite decât prin eforturi comune și o viziune clară pentru viitor. Cu experiența mea, ca un om născut și crescut în comuna Ilva Mare, mă angajez să aduc pe masa de discuții soluții practice și durabile pentru fiecare problemă, fie ea legată de infrastructură, educație, sănătate sau mediu înconjurător.
Prin această candidatură, imi doresc să aduc o abordare proactivă și responsabilă în rezolvarea problemelor noastre locale. Fie că este vorba despre îmbunătățirea infrastructurii, sprijinirea educației și culturii sau protejarea mediului înconjurător, voi fi dedicat în întregime intereselor comunității noastre și nu altor interese.
Ma angajez sa fac o administratie in favoarea cetateanului, unde sa se simta respectat, ascultat si inteles, locul unde sa primeasca un raspuns si nu o administratie de grup sau de interes personal.
Vă invit să vă alăturați mie în această călătorie, să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun pentru Ilva Mare și pentru fiecare dintre noi. Cu încredere și hotărâre, vom depăși împreună orice obstacol și vom construi o comunitate mai puternică și mai prosperă. 
Viceprimar Ionel Tomi
---
Ionel Tomi intră în cursa pentru  funcţia de primar al comunei Ilva Mare alăturându-se proiectului politic al Partidului Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache, condus de Mircea Taloş.  

Comentarii

19/04/24 09:36
Cioboată Radu C...

Mult succes pentru a putea fi alături de locuitorii comunei Ilva Mare ducând mai departe linia politică a înaintașilor ȚĂRĂNIȘTI IULIU MANIU ȘI ION MIHALACHE, ambii decedați în pușcăriile comuniste din România unde în locul mâncării erau bătăile crunte pe timp de noapte până la epuizare, cât și a SENIORULUI COPOSU care a dus mai departe linia politică a înaintașilor PNT, însă nu a mai reușit să trăiască în cloaca comunisto-securistă impusă de ion iliescu după revoluția anticomunistă din 1989. Mult succes în lupta grea în care v-ați angajat alături de Domnul Taloș Mircea care urmează linia politică a marilor înaintași prin înființarea PARTIDULUI NAȚIONAL ȚĂRĂNESC MANIU MIHALACHE, singurul partid politic anticomunist și antisecurist care va mai putea salva România prin revenirea la MONARHIA CONSTITUȚIONALĂ.
MULT SUCCES DOMNULE PRIMAR !

20/04/24 23:03
Galan Aurel

Viceprimarul care nu a favut nimic. Nelu tomi din ilva mare. Dumnealui stie doar sa faca opozitie, nu sa conduca, se multumesca ca poate sa ciupeasca un pic de motorina si sa aiba buldo.

20/04/24 23:04
Galan Aurel

Viceprimar de nota 4. Viceprimar de opozitie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5