Viceprimarul Marius Urs: Sală de sport modernă pentru elevii și tinerii din Josenii Bârgăului!

Un pas uriaș pentru o nouă investiție în comuna Josenii Bârgăului! Sală de sport modernă pentru elevii și tinerii din comună!, anunță viceprimarul Marius-Vasile Rus. Potrivit acestuia, Compania Națională de Investiții a lansat procedura de achiziții publice pentru proiectul “Construire sală de sport școlară, sat Josenii Bârgăului nr. 155, comuna Josenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud”. Valoarea acestei investiții este de 9.529.214,36 RON.
"Mulțumim Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, secretarului de stat Monica Săsărman, care a susținut Primăria Josenii Bârgăului în acest demers!
Susținem educația, sportul, sănătatea, pentru viitorul frumoasei noastre comunități!", precizează viceprimarul Marius Vasile Rus, pe pagina de facebook.

Codul de identificare al Mandatarului Financiar 21240002

Comentarii

28/05/24 09:48
Dorel de Bargau

Pentru elevii scolari... sala care sa fi data in gestiunea acestora ... DA , dar tinerilor absolventi, nu sala de sport le trebuie ... ci solutii si variante cu locuri de munca ! Sunt o groaza de sali de sport facute dupa Revolutie si au ramas bani azvarliti aiurea, ca tineri care sa mearga acolo nu prea au mai ramas prin tzara si acestor sali, nu li se poate schimba destinatia .Mai bine faceati puncte de ajutor medical , sau " camine pentru batrani "... dar nu private cu mii de euroi... ci de astea sub tutela primariilor locale, la preturi modeste, asa cum le sunt pensiile si ajutoarele sociale ca de alea duce lipsa societatea noastra , la modul general .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5