Victor Ponta: Sunt sigur că Ovidiu Creţu şi Radu Moldovan vor câştiga

Victor Ponta, fostul lider PSD, a venit vineri la Bistriţa pentru a-i susţine pe colegii şi prietenii săi social-democraţi, Emil Radu Moldovan, Ovidiu Creţu, Nicolae Moldovan, Romeo Florian. După întâlnirea cu organizatorii şi concurenţii la cea de a doua etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid, Ponta a participat la inaugurarea noului sediu al Primăriei Şieu Odorhei şi la mitingul electoral de la Beclean.

         „Şi dacă vor mai candida de zece ori, în următorii 40 de ani, eu tot voi veni să-i susţin. În primul rând, pentru că sunt prietenii mei, pe care-i apreciez şi în al doilea rând pentru că am avut ocazia să văd, în Bistriţa, diferenţa, cum a fost înainte să vină această echipă şi cum e după. Diferenţa e foarte mare, cred că e uşor de văzut pentru orice cetăţean al municipiului sau al judeţului. Sper şi cred că la Bistriţa nu se aplică ceea ce se aplică în toată România, şi anume cu Meşterul Manole, adică ei au venit, au construit, sper să nu se apuce nimeni să dărâme în perioada următoare. E şi foarte greu, pentru că au construit foarte mult, lucruri importante”, şi-a motivat Victor Ponta prezenţa la Bistriţa. 

Fostul premier a menţionat că sprijinul guvernamental acordat judeţului Bistriţa-Năsăud şi localităţilor bistriţene s-a datorat faptului că primarii au depus proiecte, au insistat.

         „Sunt lucruri care rămân, celelalte discuţii, dezbateri politice trec, aşa încât, din toată inima am venit să-i susţin în această campanie pe care sunt convins că în 5 iunie o vor câştiga, să le mulţumesc pentru sprijinul din 2010 încoace şi să-i rog, după ce câştigă alegerile locale, dând un exemplu bun pentru toată Transilvania, pentru PSD, să se pregătească alegerile parlamentare, pentru că eu, spre deosebite de Eugen Teodorovici nu sunt atât de dornic personal să mă întorc la guvernare, dar îmi doresc foarte tare, după noiembrie să se refacă Guvernul şi coaliţia PSD – ALDE – UNPR”, a declarat Victor Ponta.

Material de propagandă electorală difuzat de SC CPE Răsunetul SRL, la comanda Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud, Cod Unic de Identificare atribuit de AEP: 21160002

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5