Victorie! CS Gloria 2018 BN - CSU Cluj-Napoca 35-27, în penultima etapă a turului de campionat

CS Gloria 2018 a învins-o pe  CS Universitatea Cluj Napoca într-un meci care contează pentru etapa a XII-a a Ligii Florilor, scor  35-27 (18-13).

         Pentru echipa noastră au marcat Nicoleta Dincă - 6 goluri, Daniela Rațiu - 6, Natallia Vasileuskaya - 5, Valentina Ardean Elisei - 5, Andra Moroianu - 3, Laura Pristăvița - 3, Bianca Zegrean - 3, Andreea Tetean - 1, Mariana Costa - 1, Magdalena Paraschiv - 1, Maria Tanc -1.

În poartă, Ljubica Nenezic a avut 10 intervenţii reuşite din 19 aruncări ( 52%), Darly Zoqbi de Paula 4/15 (26%), Ana Maria Inculeț 1/8 (12%).

„A fost un meci bun în care ne-am concentrat, am colaborat bine cu poarta şi am făcut faza a doua foarte bine. Stăm bine moral şi chiar mă bucur că am reuşit să legăm aceste victorii. Urmează un meci greu, sper să jucăm la fel de bine”, a declarat extrema stângă Bianca Zăgrean.

      Antrenorul principal Horaţiu Paşca a precizat, la finalul partidei, că a avut foarte mari emoţii pentru debutul din acest an calendaristic, în faţa propriilor suporteri. "Clujul este o echipă bună, dacă vă uitaţi la cine joacă în primul şapte sunt jucătoare internaţionale, de foarte bună calitate şi m-am temut tare şi din prisma faptului că, în general, pierdem primul meci de acasă în anul calendaristic. Anul trecut am pierdut acasă cu Brăila, ultima clasată, anul ăsta se repeta cumva istoria, jucam cu o echipă din coada clasamentului. Eu nu cred că Clujul merită locul pe care se află în momentul acesta, le-am simţit forţa de pe margine. Vreau să le felicit pe fete pentru că au arătat în fiecare momente forţă şi au fost pregătite 100% pentru acest meci", a precizat acesta.

Horaţiu Paşca a adăugat că speră ca jucătoarele sale  să se recupereze cât mai repede pentru că sâmbără "vine o formaţie străină în grupa EHF la Bistriţa, din cel mai puternic campionat din Europa". "Este o trupă foarte bună Erdul. Sper să fim pregătiţi 100% fizic şi psihic, iar sala să fie din nou plină. Cu siguranţă că la un moment dat vor veni şi eşecurile, ideea nu este să-l ocolim ci să-l gestionăm. Sper ca acest lucru să se producă cât mai târziu şi în compania unor formaţii la care nu s-ar mira nimeni dacă pierdem. Fără să fiu lipsit de modestie, Gloria, în zilele ei bune, poate face faţă oricui”, a mai spus antrenorul principal al CS Floria 2018 Bistriţa-Năsăud, Horaţiu Paşca.   

După a şasea victorie consecutivă, Gloria se află pe locul 5 cu 24 puncte, iar în ultima etapă, din 15 ianuarie, va juca cu CSM Bucureşti. 

Felicitări fetelor!
Hai Gloria!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5