(Video) Bistriţa a dat chix la Chefi la cuțite, cel mai îndrăgit show culinar. De ce ai pus cimentul ăla de orez în farfurie ?

sursa a1.ro

Final total neașteptat la „Chefi la cuțite”! Unii au dat lovitura, altii au dat...chix, spun cei de la Antena 1. Un alt concurent talentat părăsește competiția! „De ce ai pus cimentul ăla de orez în farfurie?!” a spus Scărlătescu.
A fost încă o provocare incendiară la emisiunea „Chefi la cuțite, căci concurenții se apropie cu pași repezi de semifinale și de ultima bătălie!
Prima probă, cea a desertului, pare să le fi scos peri albi celor trei chefi. Concurenții au făcut tot posibilul pentru a da tot ce au avut mai bun, dar votul final al cofetarilor invitați la emisiune a trimis echipa mov a lui Scărlătescu la duel cu echipa portocalie a lui Dumitrescu.
Apoi, Gina Pistol a anunțat că, la proba individuală, concurenții trebuie să pregătească o rețetă afrodisiacă. S-a lăsat cu tensiune mare și cu idei care mai de care mai spectaculoase.
Totuși, greșelile au fost aspru sancționate le degustare. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au analizat atent fiecare farfurie și au votat.
Apoi, deznodământul a adus o nouă eliminare! Scărlătescu o pierde pe talentata Sălăjan Aron Iuliana, care în preselecții a făcut senzație cu un burger mov!
Singura reprezentantă a judeţului a fost, în echipa mov, Iulia Sălăjan manager Centrul SPA Prundu Bârgăului. Ea a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, de unde sezonul trecut a făcut parte, tot din Prund, Angi Cobuţ, devenită colaboratoare în emisiunile Antena. De asemenea, anul trecut, ne-a reprezentat cu cinste Nina Rus, de la Păstrăvăria RIN din Romuli, în echipa lui Dumitrescu, devenită între timp un bucătar de succes şi des vizitată acasă de Scărlătescu.
Iulia Sălăjan spune, încă din preselecţii, că bucătăria este pentru ea extrem de importantă și a ales să facă senzație cu un burger...mov!
Veselă și plină de energie, concurenta din Prundu Bârgăului a descris că va face un burger mov. Ai avea curaj să încerci și tu rețeta ei de „Boom Shaka Laka”? În afară de carne...totul va fi mov: chifla, varza, ceapa și chiar sosul!
„Scărlătescule, mânca-ți-aș sufletul, am transpirat pentru tine. Sigur iau trei cuțite”, a râs concurenta.
A urmat degustarea și toți au avut o surpriză atunci când au văzut chifla roz!
„E prescură? Nu, mă, e un altfel de macarons”, au glumit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.
Și totuși, după multe discuții, Iulia Sălăjan a mers mai departe! Nu înainte de a-i spune lui Scărlătescu că şi ea a slăbit 40 de kg şi a-l invita la Centrul SPA din Prundu Bârgăului, acolo unde este manager. În emisiune Iulia a fost destul de cuminte, neremarcându-se la capitolul show, precum alţii.
Chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întrec în arena culinară încă o dată, în noua ediție a emisiunii ,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1. Competiția este mai mare ca niciodată, căci fiecare a câștigat până acum un sezon, iar noua miza pusă în joc va trebui să fie cucerită printr-o strategie bine pusă la punct, cu ajutorul celor mai talentați concurenți.
https://www.youtube.com/watch?v=p9CzWlNj7is

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5