Nina Rus, cel mai mare chef din istoria judeţului, emoții și suspine, alături de familie

Chef Nina Rus, managerul Păstrăvăriei Rin din Romuli, se află pe val, în ceea ce priveşte bucătăria. După participarea la emisiunea Chefi la cuţite, cariera bistriţencei a cunoscut o adevărată ascensiune fiind, în momentul de faţă, solicitată să reprezinte ţara la o serie de concursuri din străinătate.
Astfel, după ce a câştigat patru medalii la Festivalul Peştelui durabil de la Sibiu, bistriţeanca a reprezentat cu succes ţara la un festival în Turcia, la Izmir, de unde s-a întors cu trei medalii de aur. Apoi Nina Rus a luat avionul spre Coreea de Sud, la concursul internațional din Seul, unde a reuşit cu dish-urile ei să impresioneze juriul şi a adus în România nu mai puţin de 5 medalii de aur.
Sezonul special „Chefi la cuţite“ debutează în această seară, 30 aprilie, de la ora 20.00, iar în prima ediţie printre concurenţi se numără şi Nina Rus alături de familia sa. . „Din nou în platoul emoțiilor și al suspinelor, dar de aceasta data alături de familie ( fiu şi părinţi). Ce vom face ,cum va fi, dacă vom lua cuțite , vedem diseară de la ora 20“, afirmă emoţionată Nina. Sezonul special al show-ului culinar va marca o premieră în ceea ce priveşte audiţiile pe nevăzute, căci chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se vor „confrunta“ cu cele mai multe preparate sub cloşuri. Dornice să cucerească papilele gustative ale chefilor, familiile vor pregăti, de cele mai multe ori, meniuri întregi de degustare. „Nu am jurizat niciodată atât de multe preparate în prima etapă a show-ului“, mărturiseşte chef Scărlătescu. Mame, taţi, nepoţi, bunici şi copii, toţi îşi vor încerca norocul în sezonul special „Chefi la cuţite - Familii la cuţite“. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup şi vor încerca să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obţine cuţitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Vedete, foşti concurenţi, juniori pasionaţi de gătit sau oameni în vârstă cu experienţă în bucătărie, toţi îşi vor încerca norocul în etapa audiţiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei chefi şi vor intra în arena culinară „Chefi la cuţite“ pentru o şansă de a juca marea finală şi de a obţine premiul de 10.000 de euro.
Răsunetul cu care Nina a făcut echipă la Tărgul de sărbători în gătirea bucatelor, îi urează mult succes în competiţie şi se bucură pentru toate realizările ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5