Nina Rus, alături de familie, a pregătit atât de multă mâncare, încât a blocat banda! Bucatele judeţului, promovate în cel mai vizionat show culinar, de Paşte ! La aşa ceva nu se aştepta nimeni !

Chef Nina Rus, managerul Păstrăvăriei Rin din Romuli, a fost după participarea la emisiunea Chefi la cuţite, în sezonul 3, într-o continuă ascensiune fiind, în momentul de faţă, solicitată să reprezinte ţara la o serie de concursuri din străinătate. Astfel, după ce a câştigat patru medalii la Festivalul Peştelui durabil de la Sibiu, bistriţeanca a reprezentat cu succes ţara la un festival în Turcia, la Izmir, de unde s-a întors cu trei medalii de aur. Apoi Nina Rus a luat avionul spre Coreea de Sud, la concursul internațional din Seul, unde a reuşit cu dish-urile ei să impresioneze juriul şi a adus în România nu mai puţin de 5 medalii de aur.
Sezonul special „Chefi la cuţite“ ce a debutat azi, a treia zi de Paşte, a avut printre concurenţi şi pe Nina Rus alături de părinţi şi fiul ei. Familia Ninei Rus a pregătit atât de multă mâncare, încât a blocat banda! Au venit de la Romuli la Chefi la Cuțite cu o mulțime de preparate, spre surprinderea juraților. ”Avuție! Când mâncăm toate astea?”, a exclamat unul dintre chefi.
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu s-au „confruntat“ cu cele mai multe preparate care nu au încăput sub cloşuri, ci au fost puse pe nişte prosoape frumoase cusute de femeile de pe Valea Sălăuţei, ce şi le-au pus şefii la gât iar apoi au rămas cu ele. Pâine specială decorată cu floricele de aluat, cozonac, pască, prăjitură de mălai, friptură de ied şi multe altele au avut chefii ce au dat 3 cuţite necondiţionat, aşezate de data asta sub prosoape ! „Nu am jurizat niciodată atât de multe preparate în prima etapă a show-ului“, mărturiseşte chef Scărlătescu. Nina Rus este unul dintre oamenii care promovează cel mai frumos judeţul nostru, necerând nimic în schimb ! De 100 de ori felicitări !
Răsunetul cu care Nina a făcut echipă la Tărgul de sărbători în gătirea bucatelor, îi urează mult succes în competiţie şi se bucură pentru toate realizările ei.
Mame, taţi, nepoţi, bunici şi copii, toţi îşi vor încerca norocul în sezonul special „Chefi la cuţite - Familii la cuţite“. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup şi vor încerca să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obţine cuţitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Vedete, foşti concurenţi, juniori pasionaţi de gătit sau oameni în vârstă cu experienţă în bucătărie, toţi îşi vor încerca norocul în etapa audiţiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei chefi şi vor intra în arena culinară „Chefi la cuţite“ pentru o şansă de a juca marea finală şi de a obţine premiul de 10.000 de euro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5