( Video) Bucatele alese de pe Bârgău, la TVR, cu Maria Bidian şi Menuţ Maximinian

Povestea cu bunătăţi de la Poarta Transilvaniei, transmisă de bunicile şi străbunicile din familiile noastre, de la care am moştenit dragostea pentru locurile noastre şi munca de la câmp, pentru tradiţii şi oamenii locului, respectul pentru pâinea şi sarea cu care e musai să ne întâmpinăm oaspeţii care ne calcă în bătătură, a fostr spusă la Televiziunea Română, de Maria Bidian.
Menuţ Maximnian i-a invitat pe telespectatorii TVR 3 să urmărească o ediţie cu bucate tradiționale gătite cu dragoste, din produse „curate”, crescute, cultivate cu grijă în gospodăria proprie a Mariei Bidian.
Maria Bidian: „Iubesc această meserie şi întotdeauna mi-am dorit din suflet să văd oamenii mulţumiţi, să plece de la masă râzând. Sper să fie la fel şi pe viitor, a spus Maria Bidian, cea care a lucrat în bucătăriile mai multor restaurante din Bistriţa şi de pe Valea Bârgăului. Aceasta a mulţumit familiei care i-a fost alături, soţului şi fetelor sale, atât în derularea proiectului, cât şi în amenajarea locaţiei. Unicat la Punctul Gastronomic Local din Bistriţa Bârgăului sunt şi cele peste 400 de farfurii expuse.
Str. Principală, nr. 24, Bistriţa Bârgăului
Contact: 0753.422321 – Maria
Mulţumim Vasile Braic, TVR !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5