( Video) Câştigătorul Chefi la cuțite are o poveste impresionantă. Bistriţencele, în echipele de finală

Gianny a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”, Chef Scărlătescu a câștigat cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”! Bucuria a fost uriașa pentru echipa mov, iar trofeul este pentru Gianny o încununare a muncii sale de-o viață.
Cei trei finalişti George Manole, Giovanni și Iulian Gianny Bănuță au fost ajutaţi de colegii de echipe, astfel încât în finală am văzut şi pe Nina Rus, managerul Păstrăvăriei Romuli, alături de Giovani, şi pe bârgăuana Angi Cobuţ, alături de câştigător. Până la urmă nu a fost nici o ediţie fără prezenţa Bistriţei, fetele noastre meritând felicitări.
Câştigătorul are o poveste impresionantă. Iulian Bănuță, pe numele său din buletin, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața de fiecare dată când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă.
”Uneori mă dădea afară când spuneam că mi-e foame. Am dormit multe nopți sub cerul liber, pe scaunele de la stadion, chiar acolo sub tabela de marcaj”, povestea concurentul atunci când a venit la preselecții. Dorința de a arăta că are talent în bucătărie l-a făcut să vină de două ori la ”Chefi la cuțite”.
Bucătăria este pentru el refugiu, dar și spațiul care l-a ajutat să nu o ia pe căi greșite atunci când s-a văzut abandonat. Astăzi este fericitul câștigător al unui premiu de 30.000 de euro și al trofeului ”Chefi la cuțite”!
https://www.youtube.com/watch?v=LK1lgjM7254

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5