( Video) Daniel Suciu şi Bogdan Ivan, la Crainimăt, în mijlocul romilor : Oameni deschiși, veseli, care vor să muncească

Deputatul Daniel Suciu şi preşedintele TSD, Bogdan Ivan Gruia, îşi continuă periplul prin judeţ, aşa cum au promis, în fiecare sâmbătă în mijlocul oamenilor.
"Acum mulți ani, într-o campanie, am nimerit la un botez. În Crainimăt, în Groapă, așa cum știu localnicii acea zonă. Azi m-am întors cu Bogdan Ivan Gruia, așa cum am promis că vom face săptămânal. Pruncul de atunci azi are 8 ani, așa mi-am amintit exact când am fost prima dată. Sunt în jur de 80 de suflete, majoritatea romi, dar am vrut neapărat să-i mai văd. Nu știu dacă îi mai văd și alții, nu știu dacă îi recunoaște cineva pe mașinile de adunat gunoaie din oraș, dar sunt oameni deschiși. Și veseli, care vor să muncească. Și care își trimit copiii la școală pentru că așa cred ei că e bine. Și bine fac. Nu mi-am propus cu Bogdan să răsturnăm lumea, dar cu siguranță nu suntem într-atât de ocupați încât să nu mergem în mijlocul oamenilor, oriunde ar fi.Ales înseamnă în primul rând să îi cunoști pe cei pe care-i reprezinți. Din Groapa Crainimătului, vă dăm întâlnire sâmbăta viitoare. Nu vă spunem unde, dar vă asigurăm că va fi ceva special. La audierea ministrului Mediului, l-am întrebat ce se întâmplă în cazul comunităților care nu pot prinde finanțare europeană pentru canalizare, fiind vorba de localități sub 2000 de locuitori. Acești oameni au nevoie de canalizare, așa că voi continua demersul meu referitor la acest subiect" spune Daniel Suciu.
https://www.facebook.com/dani.suciu.503/videos/10154804376476117/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5