( Video) De Sărbători, Daniel Suciu şi Bogdan Ivan i-au făcut o surpriză, din partea premierului României, celui mai în vârstă locuitor din județ

Deputatul Daniel Suciu şi preşedintele TSD, Bogdan Ivan Gruia, i-a făcut, în Vinerea Mare, o surpriză celui mai în vârstă locuitor din județ.
“Într-o zi specială, o întâlnire specială. Cu cel mai în vârstă locuitor din județul nostru, Rus Augustin, ce a împlinit venerabila vârstă de 107 ani. A fost vizita noastră săptămânala, cu Bogdan Ivan Gruia, în demersul nostru de a fi mereu între oameni. Îi mulțumesc premierului României, Sorin Grindeanu, pentru gestul de recunoștință față de un om deosebit și aceleași mulțumiri pentru Alina Petrescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului. Ne revedem aici și în satul dumneavoastră, săptămâna viitoare” spune Daniel Suciu.
“Suntem în cea mai sacră perioadă a anului și împreună cu deputatul Daniel Suciu am avut bucuria să îi aducem celui mai vârstnic locuitor al județului Bistrița-Năsăud, Augustin Rus din Ciceu Giurgești, o diplomă de onoare la împlinirea vârstei de 107 ani, din partea Premierului României, Sorin Grindeanu! Nea Gusti este un exemplu de om vesel și optimist cum rar am mai văzut. A supraviețuit primului război mondial și a luptat pe frontul rusesc al celui de-al doilea război mondial” adaugă Bognad Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5